Palandöken Kız Anadolu İmam Hatip Lisesi

Vizyon: İMAM-HATİP LİSELERİ OLARAK VİZYONUMUZ; KÜLTÜREL MİRASI DEĞERLENDİREBİLEN, YAŞANAN HAYATI YORUMLAYABILEN VE PROBLEMLERE ÇÖZÜM ÜRETEBİLEN BİREYLER YETİŞTİRMEK.

Misyon: Türk Mili Eğitiminin amaçlarını benimsemiş donanımlı, değişime ve gelişime açık, insanlığa yararlı, örnek ve önder bireyler yetiştirmek.

Başarılar: Okulumuz daha yeni kurulmasına rağmen geçen yıl itibari ile il bünyesinde yapılmış olan arapça bilgi yarışmasında seçmelerinde birinci olup guruplar müsabakalarından da bölge üçüncüsü olarak Türkiye finallerine katılma hamkkı kazanmıştır.Bunun yanı sıra badminton ve puanlı atletizm il birinciliği müsabakalarında her iki branştada il üçüncüsü olam başarısı elde etmiş bulunmaktadır.

Pansiyon Bilgileri: yok
Saatler: SABAH DERS BAŞLANGICI:08:20 ÖĞLEN DERS BİTİŞ :12:20 ÖĞLEN DERS BAŞLANGICI:13:00 AKŞAM DERS BİTİŞ :15:20
Isınma: DOĞAL GAZ
Yabancı Dil: İNGİLİZCE
Servis Bilgisi: Velilerin tercih ettiği her mahalleden okulumuza servis gelmektedir. Servis sorunu yok
Taban-Tavan Puan Bilgileri: SINAVSIZ ÖĞRENCİ ALAN OKUL ADRESE DAYALI TERCİH SİSTEMİ
Okulun Sınav Başarı Durumu: Adrese dayalı yerleştirme
Sınavala Öğrenci Yerleştirme Yüzdesi: %43
Sportif Etkinlikler: Spor salonu olan okulumuzda voleybol,basketbol,masa tenisi, satranç,bedminton sporları yapılmakta. Ayrıca bireysel sporcu öğrencilerimiz desteklenmektedir.
Bilimsel Etkinlikler: Arapça bilgi yarışmaları ve diğer bölgesel, yurt içive yurt dışı etkinliklere katılım yapılmakta
Proje Çalışmaları: Tübitak projeleri Din Öğretimi Genel Müdürlüğü ERDEM projesi ERASMUS
Kontenjan Bilgileri: 136

Telefon - 0442 318 16 40

WEB - https://palandokenkizihl.meb.k12.tr

Adres - Müftü Solakzade Mh. Mareşal Fevzi Çakmak Cad. No2 Palandöken / ERZURUM

Toplantı Salonu :1
Mesleki Uygulama Labaratuvarı :1
Öğretim Şekli :NORMAL

Yerleşim Yeri - Okulumuz ilçe merkezinde olduğundan AVM Polis karakolu ve özel hastane ye olan mesafesi en uzak noktası itibari ile 500-600mt bulunmaktadır.

Adres - Müftü Solakzade Mh. Mareşal Fevzi Çakmak Cad. No2 Palandöken / ERZURUM

Ulaşım Okulumuz önünden şehrin her bölgesine dolmuş ve belediye otobüsü geçmekte.

İl/İlçe Merkezine Uzaklık OKULUMUZ KONUMU İTİBARİ İLE MERKEZ İLÇEDE BULUNMAKTA OLUP ŞEHİR MERKEZİNE OLAN UZAKLIĞI 1.5-2 km dir.